Je spullen uit handen van anderen houden kan heel belangrijk zijn! Zeker voor inbrekers willen we onze privé-eigendommen graag veilig stellen. Dat kan door de deur altijd goed af te sluiten als je van huis gaat, een alarmsysteem te installeren, een hond in huis te nemen, een wachtwoord in te stellen en zo zijn er nog veeeel meer.
Hieronder een overzichtje van 15 verstopideeën waar je vast en zeker nog niet aan had gedacht.

Heb je zelf nog leuke, grappige of orginele ideeën deel ze door op dit bericht te reageren!

 

1. Geld in je deur verstoppen

Hoe je makkelijk geld, usb-sticks of andere kleine, maar waardevolle spullen in je deuren kunt verstoppen ontdek je door op de afbeelding te klikken. 

 

2. Maak een verstopplek voor je voordeursleutel

Gebruik een medicijn of vitaminepotje om je voordeursleutel te verbergen. Plak een steen op het dopje en duw het in een plantenpak. Makkelijk, maar onzichtbaar.

 

3. Extra groot opbergkunst

Niet alleen handig als geheime opslagruimte, maar ook goed te gebruiken om al die lelijke electronica te verbergen, maar toch bereikbaar te houden. Hoe? Klik op de afbeelding.

 

4. Zwevend boekenplank

Wie verwacht er dat er in een zwevende boekenplank een hoop waardevolle spullen verborgen zitten. Natuurlijk ook heel handig als tijdschriftenrek of wanneer je de ruimte zo efficient mogelijk wilt inrichten. Hoe je dit maakt zie je als je op de afbeelding klikt!

 

5. Geheime opslag achter een schilderij

Een medicijnkastje achter een schilderij vast maken zorgt makkelijk en snel voor verstopruimte. Natuurlijk wel eraan denken geen waardevol schilderij, dat voor een ander interessant is om mee te nemen, gebruiken

 

6. Verborgen juwelenkistje

Berg al je juwelen veilig en overzichtelijk op door zelf een verborgen juwelenkistje te maken. De werkomschrijving van dit project vindt je door op de afbeelding te klikken.

 7. Groenteopslag

Dat groente naast gezond ook heel veilig is blijkt met deze krop sla die ruimte biedt om wat spullen in te verstoppen. Kopen? Klik op de afbeelding.

 

 8. Opslagruimte achter je boekenkast

Een geheime ruimte achter een boekenkast.

Een inbouwkast kun je heel makkelijk ombouwen tot een geheime (kast)ruimte met een boekenkastdeur. Boekenkastdeur?!? Een boekenkast als deur gebruiken om een doorgang te verbergen. Hoe je dit doet zie je door op bovenstaande afbeelding te klikken

 

 9. Geheime opslag bank

Maak zelf een bank met een hoop opslagruimte. Ideaal om al die losse spulletjes kwijt te komen die door je huiskamer slingeren. Hoe je dit precies doet zie je wanneer je op de afbeelding hierboven klikt.

Creeër een geheime ruimte door een inbouwkast om te bouwen tot een geheime boekenkast deur. Gebruik een boekenkast als deur om een kamer of ruimte te verbergen. Hoe je dit doet zie je op de website die je opent door op de afbeelding te klikken. Hier vind je nog meer foto’s en de werkomschrijving.

 

10. DHZ (doe-het-zelf) hollen boek

Je kent die oude uitgeholde boeken wel uit de mensen in films gebruiken als geheime opslagplaats. Nou, je kunt heel makkelijk je eigen hollen boek maken. Pak een oud boek (als je er geen hebt; een kringloopwinkel of rommermarkt biedt uitkomst). Hol een boek uit door het midden uit de bladzijden te snijden. Meer lezen? Klik op de afbeelding.

 

11. Verborgen opslag badkuip

Een badkamer is sowieso een van de kamers die een inbreker vaak minder interessant vind. Laat staan dat hij gaat kijken in of onder je bad. Plaats een ombouw om het bad dat geopend kan worden en voila, een hoop geheime ruimte! Meer zien? Klik op de afbeelding.

 

 

 12. Verborgen trap opslag

Onder de trap is vaak een hoop ongebruikte ruimte. Hoe makkelijk deze is om te bouwen tot een geheime schuilplaats zie je als je op de afbeelding klikt.

 

 

 13. Opslagtoetsenbord

Er bestaat een toetsenbord met onder de toetsen plaats voor dvd’s, pennen, potloden en andere dingen die op je bureau rondslingeren.

 

 14. Stopcontact met opslagruimte

Verborgen Outlet Safe - 15 Secret schuilplaatsen Dat Zal Fool Zelfs de Slimste Inbreker

Waar natuurlijk ook nooit iemand gaat zoeken is achter het stopcontact. Met deze stopcontactkluis kun je weer een paar waardevolle spullen uit de handen van anderen houden. Je koopt het al voor minder dan een tientje als je op de afbeelding klikt.

 

 15. Badkamertegelkluis

Je kunt een simpele opslagruimte creeëren in de badkamer door een tegel weg te halen en de ruimte hierachter uit te hollen. Waarom je dat zou doen en hoe je het vervolgens leuk kunt gebruiken zie je als je op de afbeelding klikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Leuke, interessante of gekke ideeën gezien, deel dit bericht via facebook of reageer als jij nog ideeën hebt die een plaatsje in de top 15 had moeten krijgen.

Reacties

reacties